GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

FLEA & TICK-14 TM RESIDUAL SPRAY

FLEA & TICK-14 TM RESIDUAL SPRAY

Предлага 14-дневен контрол

Тази формула е на водна основа не е аерозол, съдържа ланолин и осигурява унищожение на въшки, кърлежи и бълхи в продължение на 14 дни. Безопасен за употреба дори и при най-чувствителна кожа. Тази формула с аромат на бебешка пудра е нежна към кожата и биоразтворима. Безопасен за кученца и котенца над 3 месеца.

Повече детайли


34,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

FLEA & TICK-14 TM RESIDUAL SPRAY

Предлага 14-дневен контрол

 

Тази формула е на водна основа не е аерозол, съдържа ланолин и осигурява унищожение на въшки, кърлежи и бълхи в продължение на 14 дни. Безопасен за употреба дори и при най-чувствителна кожа. Нашата уникална микро-емулсия комбинира естествен пиретрин за бързо унищожение, както и перметрин – изкуствен пиретрин за допълнително продължително действие. Тази формула с аромат на бебешка пудра е нежна към кожата и биоразтворима. Безопасен за кученца и котенца над 3 месеца.

Биогруум е компания която е стартирала бизнеса си преди повече от 40 години и първия и един от най-успешните продукти които са разработели е шампоан против бълхи и кърлежи.
След големия успех който са имали в САЩ, компанията разработва различни варианти на спрей против балхи и кърлежи.

Употреба: Напръскайте на разстояние не пове4е от 20см , през 20см по дължина на тялото, на жабото, лапичките и корема, като внимавате да не впръскате в носа или очите на кучето. Ако напръскате в очите или носа измийте с вода. Спрея не е отровен и не е проблем животното да се ближе. Желателно е заради комфорта на домашния си любимец да го напръскате непосредствено преди да изведете кучето на разходка, тъй като първите 5 минути миризмата от спрея е доста силна.Ако нямате възможност за разходка 5 минути е необходимото време спрея да стои върху козината без животното да се ближе.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента