GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Chris Christensen - THICK N THICKER VOLUME RESPONSE FOAMING PROTEIN

THICK N THICKER VOLUME RESPONSE FOAMING PROTEIN
Формула за обем

Ще придаде на всеки тип козина невероятен обем. Активните съставки на продукта придават обем като обогатяват козината с нискомолекулярни протеини. Компактната структура на продукта във вида на мяка пяна е леска за употреба и придава плътен обем, а наред с това възстановява увредената козина и изглажда заплетените краища.

 

Повече детайли


54,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

THICK N THICKER VOLUME RESPONSE FOAMING PROTEIN
Формула за обем

Thick N Thicker Volume Response Foaming Protein ще придаде невероятен обем на всеки тип козина. Активните съставки на продукта придават обем като обогатяват козината с нискомолекулярни протеини. Компактната структура на продукта във вида на мяка пяна е леска за употреба и придава плътен обем, а наред с това възстановява увредената козина и изглажда заплетените краища.

 

ИНСТРУКЦИИ:

Изкъпете кучето с Chris Christensen Systems shampoo, изплакнете обилно и продължете с нанасянето на Thick N Thicker Volume Response Foaming Protein на чистата мокра козина. Масажирайте с пръсти козината в посока от корените към краищата за около 2-3 минути. Изплакнете с топла вода. Нанесете After Bath™ и финално изплакнете, след което разрешете козината. След това стлизирайте козината както обикновено.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента