GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Chris Christensen - White on White 1gallon

White on White
Професионална серия за цвят
Формулата за бяла и светла козина

 

Изключителна почистваща способност и нанасяне на цвят с едно приложение.

Подходящ за кучета и котки

Повече детайли


109,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

White on White
Професионална серия за цвят
Формулата за бяла и светла козина

 

Изключителна почистваща способност и нанасяне на цвят с едно приложение.


КАК РАБОТИ ФОРМУЛАТА БЯЛО НА БЯЛО
Когато искате да нанасяте бял цвят на бяла козина, обикновено начина да премахнете напълно несъответствията в цвета е да избелите, но тъй като избелването и/или пероксидите увреждат завинаги козината на кучето (или поне, докато тя не се смени), по-добре е да не се избелва. Вместо това ще използваме другия край на цветовия спектър и ще добавим жълт пигмент. С добавянето на този жълт пигмент, посредством молекулната структура бяло на бяло, може да се премахне несъответствието в цвета под епидермиса и да се добави пигмент с едно нанасяне в неравната част на пигментацията, без да се отваря епидермиса, както е при избелването. Намаляващата молекулярна структура на Chris Christensen Systems е като топката за голф към баскетболната топка. Молекулярната структура на Chris Christensen systems е толкова фина, че може да отиде под епидермиса и там да почисти и замени пигмента, без да използва тежки химикали както е при избелването или какъвто е пероксида. Дълготрайният им ефект е вреден и необратим, а боята не достига до епидермиса, остава на повърхността, прави козината твърда и оставя следи по ръцете на съдиите на изложбите на кучета.

СВОЙСТВА:

#1 Изключителна почистваща способност и нанасяне на цвят с едно приложение.

ПРЕДИМСТВА:

#1 Система, която оцветява пигмента. Ниска молекулна плътност (малки частици цвят), които проникват в горния пласт козина, където е епидермиса, без да използва тежки химикали.

#2 Неутрализира нежеланите петна, които не могат да се отстранят с почистване и нанася желаните тонове.

#3 Траен цвят, който няма да остави следи по ръцете или дрехите и ще трае поне 4 седмици

#4 Киселинен баланс, който затваря и стяга епидермиса, като подсилва цвета и блясъка. Продуктът може да бъде използван върху всички видове козина и породи. Ще премахне несъответствията в цвета и ще подсили оптично останалата част от козината. Ако цветът на козината на Вашия любимец не е чисто бял, използвайте формулата White on White. Ако имате някакви колебания каква формула да използвайте, използвайте White on White.

Подходящ за кучета и котки.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента